Intervju med pastor Tapani Simojoki og Gunnar Andersson


Lagt til oktober 22nd, av Richard Skollevoll i Nyheter. Ingen kommentarer

Luthersk tilbedelse, kristent fellesskap og kirkelig enhet. Disse tingene er nært knyttet til hverandre, noe pastor Tapani Simojoki diskutere i et intervju han har gjort med DelsiN i forbindelse med at han førstkommende helg, den 25.-27. oktober, er med som taler på DelsiN’s temahelg i Tromsø.

Luthersk tilbedelse, kristent fellesskap og kirkelig enhet. Disse tingene er nært knyttet til hverandre, noe pastor…

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Mandag 21. oktober 2019
Tapani Simojoki (43 min)

På temahelga er hovedtalere pastor Tapani Simojoki fra The Evangelical Lutheran Church in England (ELCE) og pastor Gunnar Andersson fra Missionsprovinsen i Sverige. Mer informasjon om arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/379937569365182/ eller her: https://www.facebook.com/delsinstiftet/

Under finner du alle intervjuene som ble gjort før DelsiN’s temahelg i Tromsø 25.-27. oktober.

Pastor Gunnar Andersson oppsummerer på 8 minutt hva han skal tale om i sine bibeltimer på DelsiN’s temahelg i Tromsø 25.-27. oktober 2019. Her snakker han om det umulige oppdraget vi kristne har fått når vi skal forkynne dårskapens evangelium for verden. I denne sammenhengen snakker han også om troens brann og troens hvile. Han berører også emnet kirkens enhet. Gunnar Andersson er prest i Missionsprovinsen i Sverige.

Samtale med pastor Gunnar Andersson om Troens brann og Troens hvile (8 minutt)

Pastor Gunnar Andersson oppsummerer på 8 minutt hva han skal tale om i sine bibeltimer på DelsiN's temahelg i Tromsø 25.-27. oktober 2019. Her snakker han om det umulige oppdraget vi kristne har fått når vi skal forkynne dårskapens evangelium for verden. I denne sammenhengen snakker han også om troens brann og troens hvile. Han berører også emnet kirkens enhet. Gunnar Andersson er prest i Missionsprovinsen i Sverige.Andre talere: pastor Tapani Simojoki og biskop Thor Henrik With.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Onsdag 23. oktober 2019
Pastor Gunnar Andersson snakker om troens brann og troens hvile (8 min)

What is a good fellowship? Where Christ is, there is the Church. Church unity in the true sense of the word. What does pastor and martyr Dietrich Bonhoeffer say of this matter? All this things is discussed by pastor Tapani Simojoki from England in this 3 minute interview with the Evangelical Lutheran Church in Norway (ELDiN)

Hva er et godt kristens fellesskap? Der Kristus er, der er kirken. Hva er sann kirkelig enhet i ordets egentlige forstand? Hva sier pastor og martyr Dietrich Bonhoeffer om saken? Alle disse tingene snakker pastor Tapani Simojoki om på 3 minutt i dette intervjuet med Det evangelisk-lutherske stift i Norge (DelsiN)

Christian Fellowship and Church Unity (3 min)

What is a good fellowship? Where Christ is, there is the Church. Church unity in the true sense of the word. What does pastor and martyr Dietrich Bonhoeffer say of this matter? All this things is discussed by pastor Tapani Simojoki from England in this 3 minute interview with the Evangelical Lutheran Church in Norway (ELDiN)Hva er et godt kristens fellesskap? Der Kristus er, der er kirken. Hva er sann kirkelig enhet i ordets egentlige forstand? Hva sier pastor og martyr Dietrich Bonhoeffer om saken? Alle disse tingene snakker pastor Tapani Simojoki om på 3 minutt i dette intervjuet med Det evangelisk-lutherske stift i Norge (DelsiN)Andre talere/other speakers: pastor Gunnar Andersson og biskop Thor Henrik With.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Torsdag 24. oktober 2019
Pastor Tapani Simojoki – Fellesskap/Fellowship (3 min)

Hvordan tilber du Gud? Har du en M-tilbeldelse eller W-tilbedelse. Pastor Tapani Simojoki forklarer på 3 minutt hvordan du bør tilbe Gud på en riktig måte ved å snakke om M-tilbeldelse og W-tilbedelse.

How do you worship God? Do you have a type M-worship or W-worship? Pastor Tapani Simojoki from England explains this two types of worship in only 3 minutes, and reveales what is the true type of worship.

How to worship right! Hvordan tilbe Gud på en god måte (3 min)

Hvordan tilber du Gud? Har du en M-tilbeldelse eller W-tilbedelse. Pastor Tapani Simojoki forklarer på 3 minutt hvordan du bør tilbe Gud på en riktig måte ved å snakke om M-tilbeldelse og W-tilbedelse. Tapani skal holde bibeltime om tilbedelse på Temahelga til Det evangelisk-lutherske stift i Norge den 25.-27. oktober 2019. Ander talere: pastor Gunnar Andersson og biskop Thor Henrik With.How do you worship God? Do you have a type M-worship or W-worship? Pastor Tapani Simojoki from England explains this two types of worship in only 3 minutes, and reveales what is the true type of worship. Tapani Simojoki will have a Bible Study Lesson on Worship during the Church Conference held by The Evangelical Lutheran Diocese in Norway on 25.-27. October 2019.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Torsdag 24. oktober 2019
Pastor Tapani Simojoki – Tilbedelse/Worship (3 min)

Bør du slukke troens brann? (1 minutt) Vi spør pastor Gunnar Andersson om dette.

Skal man slukke troens brann? (1 min) Samtale med Gunnar Andersson

Bør du slukke troens brann? (1 minutt) Vi spør pastor Gunnar Andersson om dette. Er du interessert i å høre Gunnar snakke mer om troens brann, kan du gjøre dette på DelsiN's temahelg i Tromsø 25.-27. oktober 2019.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Tirsdag 22. oktober 2019
Pastor Gunnar Andersson – Bør vi slukke troens brann (1 min)

Hva er troen? Hva er troens brann egentlig? Kan man bli utbrent av å være en brennende kristen? Kan forsamlingen hjelpe en sliten kristen? Hva er troens hvile? Alt dette snakker pastor Gunnar Andersson om i dette intervjuet på 2 minutt.

Intervju med Gunnar Andersson (2 min)

Hva er troen? Hva er troens brann egentlig? Kan man bli utbrent av å være en brennende kristen? Kan forsamlingen hjelpe en sliten kristen? Hva er troens hvile? Alt dette snakker pastor Gunnar Andersson om i dette intervjuet på 2 minutt. Ønsker du å høre mer, er Gunnar Andersson en av hovedtalerne (sammen med Tapani Simojoki) på Det evangelisk-lutherske stift i Norge (DelsiN) sin temahelg i Tromsø 25.-27. oktober 2019. Talene legges også ut på internett i etterkant.Andre talere er: pastor Tapani Simojoki og biskop Thor Henrik With.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Tirsdag 22. oktober 2019
Pastor Gunnar Andersson – Hva er troens brann og troens hvile? (2 min)

This challenge took Tapani by surprise. What does pastor Tapani Simojoki really know about Tromsø.

Vi satte pastor Tapani Simojoki på en avslørende test. Hva vet han egentlig om Tromsø?

What does Tapani know about Tromsø (2 min)

This challenge took Tapani by surprise. What does pastor Tapani Simojoki really know about Tromsø, where he will speak on Church Conference 25.-27. October 2019 held by The Evangelical Lutheran Diocese in Norway.Vi satte pastor Tapani Simojoki på en avslørende test. Hva vet han egentlig om Tromsø? Tapani er med som taler på Temahelga til Det evangelisk-lutherske stift i Norge 25.-27. oktober 2019. Andre talere er pastor Gunnar Andersson og biskop @Thor Henrik With.

Publisert av Det evangelisk-lutherske stift i Norge Torsdag 24. oktober 2019
Pastor Tapani Simojoki – om Tromsø/about Tromsø (2 min)
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nyheter
Økonomien til Stiftet
DelsiN består av økonomisk selvstendige menigheter, som hver for seg bidrar etter evne til Stiftskassen. Tromsø og Balsfjord menigheter har lønnet prestetjeneste. De får...
Intervju med pastor Tapani Simojoki og Gunnar Andersson

Luthersk tilbedelse, kristent fellesskap og kirkelig enhet. Disse tingene er nært knyttet til hverandre, noe pastor Tapani Simojoki diskutere i et intervju han har...

Programfolder for temahelga 25.-27. oktober

Her finner du programfolderen for temahelga, både som jpg-bilde eller PDF-fil:

Temahelg 2019 Brosjyre (PDF)Last ned
I dag fyller Ragnhild Iden Knudsen 80 år.
Ragnhild KnudsenFoto: O B Lyngmo

Det lune og samtidig myndige vesen en møter hos Ragnhild Knudsen, tilhører en meget oppegående og tydelig dame.

Ragnhild Knudsen var...

DelsiN på LCMS kirkemøte i USA

Den amerikanske lutherske kirken Missouri-synoden (LCMS) holdt sitt kirkemøte i Tampa, Florida fra lørdag 20. til torsdag 25. juli.

To millioner medlemmer sendte omtrent 1200...

Mathis Mathisen Sara 80 år

Vår kjære klokker og kirketolk i Kautokeino lutherske kirke, Mathis Mathisen Sara, fylte 80 år 2 juli.

Mahte-Mahte har stått i trofast tjeneste...